Hai in Cetate!

_DSC0013

Cetatea Artelor îsi deschide portile pentru prima serie de training-uri si workshop-uri!

Cautam 90 de elevi si studenti pentru a crea împreuna produse artistice multiculturale. Timp de patru luni,  calatorim prin universurile culturale ale mai multor etnii din spatiul geografic românesc si studiem elemente din traditia fiecareia. Le folosim apoi ca sursa de inspiratie în cadrul workshop-urilor de creatie în domenii precum: muzica, teatru, coregrafie, design vestimentar, foto-video si arte vizuale. Workshop-urile sunt coordonate de artisti cu pregatire academica dar si cu experienta evenimentelor si proiectelor culturale. Pute?i afla mai multe despre echipa noastra de traineri accesând aceasta pagina.

În paralel cu workshop-urile de arta, organizam training-uri de multiculturalism si diversitate. Cu ajutorul lor vom învata sa surprindem cele mai autentice si mai interesante aspecte ale culturilor minoritare din spatiul românesc.

Pentru ca arta nu poate ramâne în atelier, vom selecta alti 15 studenti pe care sa-i pregatim cu abilitatile necesare atragerii de fonduri pentru proiecte artistice dar si pentru promovarea acestora, în cadrul unui modul de management cultural. Ace?tia se vor implica inclusiv în organizarea evenimentelor din cadrul Cetatii Artelor.

Creatiile realizate de catre cursanti  în cadrul workshop-urilor vor fi prezentate în cadrul evenimentelor etnoculturale organizate atât în spatiul cetatii, cât si în afara sa. Astfel, cursantii au ocazia si chiar sunt încurajati sa-si expuna lucrarile în expozitii din afara centrului nostru.

Toate aceste workshop-uri si training-uri sunt gratuite si se adreseaza studentilor si elevilor din cliclul superior al liceului, domiciliati în Bucuresti sau care au posibiltatea de a se prezenta la cursuri cel putin o data pe saptamâna. Înscrierea în acest program presupune asumarea participarii la toate activitatile sale, care se desfasoara pe o perioada de 4 luni pentru fiecare serie. Perioada de desfasurare a cursurilor primei serii este Iulie – Octombrie 2015.

Daca esti interesat de participarea la oricare dintre aceste workshop-uri si traininguri, te invitam sa ne trimiti pe e-mail CV-ul tau însotit de o scurta scrisoare de intentie, pe adresa alex@activewatch.ro